«Я була закохана до непритомності»: Ганна Трінчер назвала причини розлучення з Богданом Осадчуком

Анна Трінчер та Богдан Осадчук розлучилися
Актриса серіалу «Школа» Ганна Трінчер розповіла про нові подробиці розриву з Богданом Осадчуком.

Відносини Ганни Трінчер та Богдана Осадчука зародилися під час зйомок серіалу «Школа» для «1+1», а остаточно сформувалися на шоу «Голос країни-8», де Аня дійшла до фіналу. Їхні мами стали найкращими подружками, родини багато подорожували разом, а Ганна Трінчер та Богдан Осадчук бачилися щодня. У програмі «ЖВЛ» Аня розповіла, що вони з Богданом розійшлися ще до нового 2020 року:

«Це було моє перше шалене кохання. Я була закохана до нестями. Богдан був для мене не лише хлопцем, він узяв на себе функції чоловіка у сім'ї».

Читайте також

Богдан тривалий час був для Ані головним чоловіком, адже, як відомо, рідний батько пішов із сім'ї, коли дівчинці було одинадцять.

Анна Тринчер и Богдан Осадчук больше не вместе

Зірка зізнається, що минуло вже багато місяців із розставання, але емоції досі не вщухли. Анна Трінчер пояснює розрив пари тим, що вони ще не дуже дорослі і в якийсь момент зрозуміли, що дуже різні:

«Ми мали весільну фотосесію для одного журналу. І тоді бурхливо обговорювали, що Богдан мені зробив пропозицію. Але нічого він не зробив за 2 роки. Якоїсь миті стався розкол, я досі не можу знайти причини. Ми часто сварилися на рівному місці, а коли я згадую через що, то хочеться сміятися. Наприклад, ми були у Болгарії, і не спілкувалися три дні. Все через валізу, яка лежала на певному місці і дратувала цим Богдана, а я принципово не хотіла його переставляти».

Читайте також

Известно, почему Анна Тринчер и Богдан Осадчук расстались

Незважаючи на те, що Ганна Трінчер та Богдан Осадчук розлучилися, їм вдалося зберегти добрі стосунки.

Читайте також

Анна Тринчер и Богдан Осадчук разошлись

Фото: пресс-служба Анни Трінчер

Попередній матеріал

Соломія Вітвіцька
Наступний матеріал

Соломія Вітвіцька розповіла, чому в них з чоловіком досі немає дітей

Новини партнерів